Whole Genix (WG) és una companyia dedicada a les anàlisis genètiques de diagnòstic per a hospitals i clíniques que es compromet a millorar la qualitat de vida i la salut de les persones mitjançant les tècniques biomèdiques més avançades. 

Oferim un assessorament en genètica a metges i hospitals en relació a noves formes de prevenció, diagnòstic precoç i tractament eficaç de malalties, especialment en els processos neoplàsics. Procurem facilitar el treball del personal mèdic treballant de manera transversal i oferint resultats de forma senzilla per a l’ús clínic.

Idea de negoci

Utilitzem les tècniques de seqüenciació d’alt rendiment d’última generació, com «Next Generation Sequencing» (NGS), sobre mostres de parafina (FFPE) i teixit fresc o sang.

Realitzem un seguiment i una actualització contínua de les nostres bases de dades d’associació de marcadors clínics en relació als fàrmacs i models bioinformàtics.

Comptem amb experts clínics moleculars segons tipologia de càncer o malaltia per oferir un servei personalitzat als nostres clients.

L’equip d’experts de WG filtra i analitza les dades obtingudes per NGS, mitjançant una metodologia de processament de la informació validada per experts internacionals amb nombroses publicacions científiques, mostrant el perfil genètic del pacient en el context de les teràpies personalitzades disponibles per la FDA, EMA i en assajos clínics, prioritzant-los i ordenant-los segons la seva utilitat terapèutica, procurant la confidencialitat amb el pacient i l’equip mèdic en tot moment.

Finalment, experts en genètica clínica i oncologia integren les dades i elaboren els informes que, a continuació, són revisats per un oncòleg expert (ja sigui un oncòleg d’una tipologia de càncer concreta o un especialista mèdic segons la malaltia que presenti el pacient), abans de ser lliurats al facultatiu que els va sol·licitar. D’aquesta manera, assegurem un tracte personalitzat, així com uns resultats clars i treballats.

Partners

Pangaea Oncology S.L proporciona cures a pacients i serveis de Diagnòstic Molecular en l’àmbit de tractament personalitzat de càncer. També gestiona projectes propis de I+D Descobriment de Biomarcadors, I+D Diagnòstic i Desenvolupament de fàrmacs.

L’ Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC) es va constituir amb l’objectiu d’impulsar la investigació biomèdica i el desenvolupament de la medicina personalitzada de les hemopaties malignes i, especialment, de la leucèmia. L’IJC és el primer centre de recerca europeu exclusivament focalitzat en la leucèmia i altres malalties hematològiques malignes i un dels únics que existeixen al món.

La Fundació Ritort és una entitat sense ànim de lucre que treballa, entre altres finalitats, per a la promoció i el desenvolupament de la ciència.

L’ Institut Oncològic Dr. Rosell ofereix un tractament integral contra el càncer amb una estratègia innovadora: els models de teràpia personalitzada basats en el diagnòstic genètic. Cada tumor presenta una empremta genètica pròpia i la seva determinació permet aplicar tractaments individualitzats per a cada pacient.

El Parc Científic de Barcelona, és una estructura d’innovació creada per la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Fundació Bosch i Gimpera i Caixa Catalunya.