Equip de comuniació

Caroline Blocksdorf

Responsable de comunicació internacional

Va obtenir el màster en Administració d’Empreses i Turisme a la University College Birmingham, en la què va acabar treballant com a responsable del mercat alemany i espanyol, sent el seu representant en fires i escoles. A més, el 2013 es converteix en team leader d’American Express Barceló, al capdavant del projecte de desenvolupament de negocis com a partner extern.

Inés Bonet

Comunicació i imatge


Es va graduar en Sociologia el 2014 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha col·laborat en projectes d’intervenció social a nivell regional i en associacions sense ànim de lucre com Ona Nova, guiant la seva trajectòria laboral cap a la intervenció i l’equitat social. El 2015, va realitzar tasques de mediació i resolució de conflictes a la Fundació Pere Tarrés.


Isaac Domènech, 

Consultor de comunicació i redacció

Es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2008 després de realitzar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Producció d’Audiovisuals, Ràdio i Espectacles a ITES. Ha treballat com a redactor, editor i gestor de continguts en diversos mitjans de comunicació i empreses. Col·labora al diari Regió7, Ràdio Martorell i SCRàdio. Actualment, treballa com a redactor d’esports per a la productora audiovisual VisionaTV .