WHOLE GENIX CAP A LA MEDICINA PERSONALITZADA D’ÚS CLÍNIC

A partir de les plataformes de seqüenciació de nova generació i aplicant les tècniques bioinformàtiques més avançades generem i analitzem dades genètiques oferint el major compromís i confidencialitat als nostres clients.

Som una empresa pionera en medicina translacional, especialitzada en medicina precisa sobre la malaltia neoplàsica. De manera revolucionària incorporem als nostres serveis les anàlisis de marcadors genètics obtinguts de l’estudi d’exomes complets (Whole Exome Sequencing WES) procedents de mostres de parafina en temps clínic, seleccionant aquelles dianes genètiques que doten a l’oncòleg de la informació necessària per aplicar a la medicina personalitzada més eficaç en un determinat pacient.

Whole Genix (WG) interpreta les variacions genòmiques i elabora un informe clínic facilitant a l’oncòleg aquella informació rellevant per a l’aplicació de la medicina personalitzada o precisa en aquells pacients afectats de la malaltia neoplàsica.

A WG realitzem actualitzacions periòdiques de les nostres bases de dades amb marcadors genètics associats a fàrmacs per oferir un servei de qualitat.

El tractament massiu de les dades genètiques en els darrers anys s’ha imposat en el terreny de la prevenció de les malalties amb factors de risc hereditaris. Whole Genix (WG) va un pas més endavant i realitza estudis genètics per a la seva aplicació clínica enfocada al diagnòstic i al tractament personalitzats, amb una clara vocació de millorar la qualitat de vida i la salut de les persones i, fins i tot, de fer possible la seva supervivència com en el cas d’alguns pacients amb càncer.

1. Acord de confidencialitat

Contacti amb nosaltres, indicant el servei i li enviarem l’acord de confidencialitat.

2. Enviament de mostres a Whole Genix

Li enviarem el kit per la recollida de la mostra(s)

3. Control de qualitat i pagament

En una setmana li enviarem un informe indicant si les mostren passen el control de qualitat. En aquest moment es sol·licitaria el pagament.

4. Enviament de l’informe 

En el temps establert segons l’anàlisi sol·licitada, s’enviarà l’informe juntament amb les dades de seqüenciació.