IGUALTAT

Volem desenvolupar i fer arribar els tractaments més eficaços als nostres clients.

Tots mereixem les mateixes oportunitats i la salut no queda exempta d’aquest requisit.

RESPECTE

El respecte al treball dels nostres companys, als seus coneixements i a la seva persona, són fonamentals per crear un entorn de treball saludable i unes relacions favorables amb els nostres clients i proveïdors.

LLEIALTAT

A Whole Genix agraïm a totes aquelles persones que confien en els nostres projectes i serveis, oferint-los una relació de confiança i lleialtat.

COMPROMÍS

Tenim un compromís valuós amb la societat, és per això que volem aportar un nou enfoc i una visió de futur que millori i optimitzi els serveis sanitaris, sempre en benefici d’una societat que cada vegada està més avançada.

ACTITUD DE SERVEI

Som conscients de la confiança atorgada al nostre projecte, des dels nostres proveïdors fins als nostres pacients, és per això que procurem oferir un tracte proper i professional, així com el nostre màxim esforç per a atendre’ls.

“La cura  de cada persona és l’únic pel que treballem: per i per a les persones.”

ACTITUD DE DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL I PERSONAL

A Whole Genix no ens conformem. El nostre equip s’esforça en demostrar la seva voluntat de créixer a nivell personal i professional, fent-nos avançar cada dia.

“A Whole Genix estem convençuts de que la credibilitat s’ha de guanyar amb un treball continu i participatiu.”

MOTIVACIÓ

El nostre motor és millorar la salut de les persones aconseguint un tractament personalitzat per a cada una d’elles i procurant oferir-los els tractaments clínics més eficaços. Sabem que no és un treball fàcil, però també sabem que val la pena esforçar-se per aconseguir-ho.